Poli se plânge de arbitraje potrivnice

102

SCM Politehnica Timişoara își caută dreptatea la comisiile federale după ultimul rezultat din campionat. Studenții vorbesc de viciere de rezultat în duelul de la Constanța și cer să nu mai fie arbitrați de cuplul Harabagiu-Stănescu.

Clubul timișorean a depus un memoriu la Federaţia Română de Handbal, prin care îi recuză pe arbitrii dâmboviţeni Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu, cei care au arbitrat-o pe Poli în runda de duminică. Motivul îl reprezintă maniera tendențioasă ce a culminat cu o viciere de rezultat, în opinia șefilor clubului.

”Motivul e maniera de arbitraj pe toată durata meciului pe care l-am disputat la Constanţa. Totul a culminat la ultima fază, când deşi Marjanovic a înscris, golul nu a fost validat; înaintea acelui moment portarul gazdelor l-a lovit cu piciorul în mână pe Cîmpan şi un alt apărător al constănţenilor se apăra în semicerc.

Au mai fost şi alte faze în care arbitrii nu au cântărit la fel; de exemplu jocul pivoţilor, eliminările acordate prea uşor la Fenici în prima repriză şi la Vuk Milosevic în penultimul minut, eliminarea dictată împotriva lui Pero Milosevic, deşi acesta chiar nu a zis nimic la faza respectivă” se plâng bănățenii prin vocea managerului Dan Dumitru.

Cei doi arbitri, Harabagiu şi Stănescu, sunt purtători ai ecusonul EHF, însă cu toate acestea Poli s-a simțit nedreptățită în mai multe rânduri de arbitrajul acestora. În aceste condiţii, gruparea studențească a cerut federației să nu mai fie arbitrată în niciun meci de cei doi.

SCM Politehnica a remizat, scor 20-20, partida disputată duminică la Constanța contra lui Dobrogea Sud. După primele trei runde ale sezonului, Poli ocupă poziția a șaptea cu 4 puncte. În runda următoare bănățenii joacă acasă cu CSU Suceava, sâmbătă după-amiaza.

 

LĂSAȚI UN MESAJ