Poli rămâne fără titularul din atac

101

Prim-divizionara ACS Poli rămâne fără atacantul în jurul căruia vroia să construiască ofensiva. Cristi Bud și-a reziliat contractul cu violeții după doar 5 jocuri petrecute pe Dan Păltinișanu.

Puțin mai mult de o lună a durat ”mariajul” dintre Timișoara și Bud. Cele două părți au reziliat contractul pe două stagiuni semnat în 1 iulie. Perioada scursă a adus doar cinci jocuri pentru Bud în tricoul bănățenilor fără ca acesta să impresioneze. Anunțul despărțirii de atacantul originar din Baia Mare nu a surpris în condițiile în care clubul timișorean se confruntă cu probleme financiare deosebite.

”Astăzi, 9 august, la solicitarea jucătorului, clubul Poli Timișoara a reziliat contractul cu Cristian Bud. Îi urăm succes mai departe în carieră atacantului venit la echipa noastră în iunie 2017”, se arată într-un comunicat emis de clubul timișorean.

Atacantul de 32 de ani evaluat la 500.000 de euro, a sosit la Timișoara din postura de jucător liber de contract în prima zi a lui iulie. A început ca titular în cele 5 jocuri ale bănățenilor și a totalizat 358 de minute fără să marcheze vreun gol.

”Am simţit că nu este locul meu acolo şi că nu pot să progresez. Am decis astfel că e mai bine să ne despărţim acum. Nu am nimic de reproşat nimănui, chiar am rămas în relaţii bune cu cei din conducerea clubului”, a explicat Bud, unul dintre cei 10 fotbaliști ajunși pe Păltinișanu în această vară.

Două salarii plătite

Rezilierea contractului vine în aceeași zi în care conducerea clubului a anunțat achitarea a două salarii restante către jucători. ”Este foarte important să asigurăm liniștea la echipă și să ne ținem cuvântul față de fotbaliști, mai ales în condițiile în care în sezonul trecut s-a realizat o performanță în care absolut nimeni nu credea. Le mulțumim sponsorilor care au sprijinit Poli Timișoara în acest moment. Facem eforturi consistente pentru a stabiliza clubul și pentru a-i răsplăti pe cei care joacă sub culorile alb-violete”, a spus președintele Sorin Drăgoi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ