Poli pierde din nou cu 1-3 în Liga I

198

ACS Poli Timișoara rămâne fără victorie în campionat și după runda a patra. Alb-violeții au pierdut duelul de pe terenul campioanei, Astra Giurgiu cu 1-3.

Timișoara este în continuare ultima în Liga I de fotbal cu un pasiv de -14 puncte după ce și a treia dispută s-a încheiat cu un eșec: 1-3 cu Astra Giurgiu. La trei zile distanță de calificarea spectaculoasă în sferturile de finală ale Cupei Ligii, ACS-ul a revenit cu picioarele pe pământ. Formația condusă de Ionuț Popa speră la o remiză pe terenul campioanei, profitând oarecum și de situația dificilă a giurgivenilor. Gafele din defensivă i-au costat însă pe bănățeni.

În minutul 11 Șeroni l-a faultat în careu pe Niculae și Săpunaru a transformat de la punctul cu var pentru 1-0. În minutul 75 Astra a mai primit un penalty, de data aceasta pentru o infracțiune comisă de tânărul Sorescu. Tot Săpunaru a executat și scorul a devenit 2-0.

Un minut mai târziu Elek a pus la pământ în careul advers și căpitanul Criotoru înscrie de la punctul cu var: 2-1 și speranțele timișorenilor renășteau în final de joc. Poli a încercat să dea lovitura, iar ”capul” lui Cânu a trecut agonizant de aproape de vinclu. Avea să se termine 1-3 după reușita lui Niculae din primul minut al prelungirilor.

Pentru Poli urmează joi restanța de acasă contra Botoșaniului, în probabil primul joc în care timișorenii au șanse reale de a obține punct(e).

ACS Poli: Straton – Scutaru (min. 58, Sorescu), Cânu, Șeroni, Vădrariu – Artean,  Bărbuț (min. 73, Mailat), Cârstocea, Croitoru, Vraciu (min. 64, Popovici) – Elek.

 

LĂSAȚI UN MESAJ