Poli își joacă ultima șansă în play-out

87

Cu un picior în liga secundă, ACS Poli Timișoara are nevoie ca de aer de puncte din cea mai lungă deplasarea din play-out. Orice alte rezultat în afara victoriei din disputa cu FC Botoșani este aproape sinonimă cu retrogradarea pentru gruparea bănățeană.

Fotbaliștii lui Adrian Neaga vor încheia etapa cu numărul 12 din play-outul Ligii 1, jucând pe terenul celor de la FC Botoșani. Partida de joi poate complica și mai mult situația echipei timișorene în clasament pentru că în cazul unei înfrângeri rivalele se pot distnța la cinci lungimi cu două etape rămase de jucat – ceea ce ar fi sinonim cu retrogradarea.

Echipa din Botoșani reprezintă un adversar incomod pentru Poli, de-a lungul timpului s-au înregistrat doar două victorii timișorene. Violeții reprezintă echipa cu cea mai slabă linie de deplasare din Liga 1, ultimul succes s-a înregistrat în septembrie 2017: a fost 2-1 pe terenul lui Dinamo. În play-out Poli a adus un singur punct extern, 1-1 la Mediaș

Partida de la Botoșani este programată joi, de la ora 21. Timișoara este penultima în clasament cu 23 de puncte, Voluntariul este prima deasupra cu 25 de puncte, iar Mediașul este deocamdată în afara locurilor cu emoții cu 26 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ