Salonul industriei ușoare uimește, din nou, cu o gamă variată de produse Foto – Video

214

Așa cum am prevăzut încă de ieri, întreaga zonă din jurul Centrului Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș atât în interior, dar și în exteriorul clădirii a fost azi un furnicar de interese. Unii se grăbeau să-și etaleze marfa, alții cercetau cu mare atenție tot ce le părea a fi un chilipir sau o marfă deosebită. De fapt, cam toată marfa era de foartă bună calitate.

A început o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, ediția de vară, ce va fi deschisă până în data de 27 mai.

Evenimentul a devenit în timp o tradiție atât de adânc înrădăcinată încât cu greu cineva își mai aduce aminte când a început și la a câta edițe ne aflăm. Dar, este o obligație morală ca oricine ține la firma sa să expună la acest salon. Este una din cele mai cunoscute evenimente de acest fel în rândul expozițiilor de profil din vestul țării.

Se pot găsi cam toată gama de confecții mai cu seamă din cele ușoare pentru lunile de vară, lenjerie de corp, pijamale, rochii vaporoase de plajă sau din cele mai elegante pentru serile petrecute la un party. Doamnele se pot bucura de multe bijuterii din gama gablonțurilor sau chiar și din cele mai valoroase atât din metale, cât și dintr-o mare varietate de pietre elegante.

Dar dacă ceva este în orice culoare, mărime sau model cu adevărat, este sectorul adresat încălțămintei care oferă o gamă largă și variată de produse.

La standurile de la intrare este, după un obicei mai vechi, locul artizanatului popular făcut în mod tradițional din materiale ce se foloseau și cu sute de ani în urmă. Se găsesc costume populare, opinci, ori împletituri măiestre.

Nici măcar sectorul alimentar tradițional nu a fost uitat. O imensă pâine de Pecica ce nu mai are nevoie de reclamă atrăgea privirile pofticioșilor cu mirosul de neasemuit.

Murăturile „zâmbeau” din borcane ca adevărate picturi multicolore ce nu merită stricate. Atât erau de armonioase culorile legumelor că parcă este un sacrilegiu să strici un astfel de aranjament.

Cum era de așteptat, nu au lipsit nici produsele cosmetice, parfumuri și produse naturiste din cele mai pure, ce promit o frumsețe și o tinerețe fără reparații.

Cine crede că doar asta este totul este poftit la fața locului să vadă alte o mie și o sută de alte produse.

Expoziţia este deschisă de azi până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00

Intrarea este liberă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ