Poli, cu Chiajna și FCSB în primele etape

98

ACS Poli va debuta în noul sezon al Ligii I de fotbal la Chiajna, peste șapte zile. Tragerea la sorți a noului program competițional a avut loc astăzi la București.

Cu doar o săptămână înaintea startului de campionat, Liga Profesionistă de Fotbal, a stabilit țintarul Ligii I. Grupările din primul eșalon și-au aflat programul competițional mult mai târziu decât în alți ani. Și asta din cauza problemelor cu care se confruntă cluburile românești. Trei dintre acestea nu au condițiile necesare la baza proprie și vor juca în alte orașe meciurile de acasă. Este cazul lui FC Voluntari, Juventus București – ambele vor evolua la Ploiești – și Sepsi Sfântu Gheorghe – va evolua la Brașov. În plus, nou-promovata Sepsi a cerut să joace în deplasare în runda inaugurală.

Conform noului țintar al Ligii, ACS Poli va juca în deplasare în prima etapă. Va înfrunta echipa cu care s-a luptat pentru supraviețuire, Concordia Chiajna, peste o săptămână. Primul joc de pe teren propriu o aduce pe Dan Păltinișanu pe vicecampioana FCSB în 21 iulie.

Ultima etapă din acest an se va desfășura în 16 decembrie, atunci când e programată etapa a 22-a. Liga I se va relua în 3 februarie 2018, iar trei săptămâni mai târziu sezonul regulat se încheie. Play-offul și play-outul pornesc la drum în 3 martie, iar sezonul va ajunge la final în 2 iunie 2018.

ACS Poli mai are programat maine ultimul meci de verificare, contra maghiarilor de la Debrecen.

 

LĂSAȚI UN MESAJ