Poli are din nou antrenor. Până la urma Grigoraş s-a lăsat convins-VIDEO

472

Primarul Nicolae Robu este foarte optimist. Cu câteva ore în urmă s-au semnat hârtiile necesare pentru aducerea lui Petre Grigoraş la conducerea tehnică a echipei Poli Timişoara. Tehnicianul vine de la conducerea ASA Tg Mureş.

Clubul Poli va fi preluat de Petre Grigoraș începând chiar din weekendul acesta, când se va face primul antrenament în această formulă. Un prim obiectiv subînţeles este rămânerea în liga întâi. Posibila nouă echipă va fi completata de Iosif Rotariu şi Marian Dinu. Nu este încă certă persoana ce se va ocupa de partea de preparator fizic.

„Haideți, dragi poliști, să fim uniți în jurul echipei fanion a orașului, ACS Poli Timișoara, proprietarul palmaresului, dreptului asupra culorilor și numelui Politehnica în fotbal și, la ora actuală, și deținătorul exclusiv al dreptului de utilizare fără limită de timp a acestor valori, acum, la greu și să o susținem pentru rămânerea ei pe prima scenă fotbalistică, astfel încât de la anul, să putem demara un proiect cu ținta înalta performanță!”, a scris primarul Nicolae Robu pe Facebook.

Penultima clasată în Liga I are în sfârșit antrenor principal după ce întreaga săptămână s-a aflat într-o ipostază jenantă de a fi refuzată de aproape toți tehnicienii liberi de contract. În cele din urmă ACS Poli a bătut palma cu Petre Grigoraș, nimeni altul decât prima opțiune a violeților.

Grigoraș, 51 de ani, a acceptat a doua oferta a Timișoarei după ce inițial refuzase gruparea bănățeană. Zvonurile vorbesc despre neînțelegerile cu fostul managerul sportiv Daniel Stanciu dar și despre rezolvarea unora dintre datoriile existente către fotbaliști.

Primul meci al lui Grigoraș pe banca lui Poli este programat marți, împotriva Petrolului Ploiești. ACS Poli este penultima în clasamentul play-outului după primele trei etape. La începutul acestei săptămâni bănățeni s-au despărțit de fostul antrenorul Florin Marin, instalat în toamnă pe banca bănățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.