Preşedinte PNL Timiş: „Nu ne vom alia cu PSD sub nicio formă”-VIDEO

300

Co-preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, anunţă, cu două luni înainte de alegerile locale din luna iunie, că liberalii nu vor face niciun fel de alianţă politică şi în niciun caz cu PSD. PNL vrea să meargă singur în campanie şi la alegeri, iar posibile alianţe nu vor exista decât după alegeri.

„PNL nu face niciun fel de înţelegeri pre-electorale. Nu vor exista astfel de alinaţe niciunde în judeţul Timiş. Pentru că noi considerăm că aşa e normal, ca la alegeri fiecare partid să se prezinte pe cont propriu, pentru a se şti pe scena politică cât cântăreşte în ochii electoratului. Apoi, după alegeri, se poate vorbi de alianţe. Mergem pe cont propriu peste tot. Mai sunt speculaţii, am auzit că facem înţelegeri cu X sau Y. Nu facem niciun fel de alianţe. Nici la vedere, nici mascate, cu nimeni. Post electoral vom analiza situaţiile de la caz la caz”, a declarat Nicolae Robu, co-preşedintele PNL Timiş.

Robu a ţinut să precizeze că despre o alianţă cu PSD nu se pune problema nici după alegeri. Liderul liberal spune că atât timp cât este el în PNL, partidul nu se va alia cu PSD. Şi acesta susţine că decizia nu poate veni, nici în viitor, de la Bucureşti.

„Nu ne vom alia cu PSD sub nicio formă. PSD pentru noi reprezintă un patid nedemn de a fi partener şi asta o spunem după ce avem o tristă experienţă de parteneriat”, a mai spus Robu.

Potrivit liderilor liberali, săptămâna viitoare PNL va finaliza lista candidaţilor pentru Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Local Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ