Poli a tranșat derby-ul bănăţean de pe semicerc cu Reșița

220

Politehnica Timișoara a câștigat clar derby-ul Banatului cu eterna rivală din Reșița. Studenții s-au impus categoric cu 24-16 și rămân în cursă pentru locul 4 după 7 victorii la rând!

La concurență cu meciul de fotbal de pe Dan Păltinișanu, în sala Constantin Jude s-a disputat un nou episod al derby-ului bănățean din handbal: Timișoara – Reșița. Iar cei care au ales disputa handbalistică au fost inspirați pentru că Poli și-a dominat adversarul și a încheiat victorioasă. Un 24-16 (12-7) cu HC Adrian Petrea care reprezintă al șaptelea succes la rând pentru alb-violeți.

Formația condusă de Pero Milosevic a controlat ostilitățile cu maturitate și a condus de la un capăt la altul acest meci. Echilibrul din teren și de pe tabelă s-a păstrat în primele 20 de minute, perioadă după care Poli s-a distanțat la 3 goluri și apoi la 5 goluri pentru scorul pauzei.

Diferența a crescut foarte mult după pauză. În minutul 40 Poli avea deja +8 și soarta partidei era decisă. Tehnicienii lui Poli și-au permis luxul de a introduce în teren și tinerii de pe bancă. Ecartul avea să se păstreze până în finalul jocului, 24-16, ceea ce reprezintă cel mai categoric succes în istoria duelurilor cu Reșița.

Poli rămâne pe locul 5 cu 47 de puncte, la egalitate cu Steaua de care o separă doar 2 goluri la golaveraj. Studenții joacă miercuri pe terenul liderului Dinamo București și își încheie prezențele în sezonul regulat în 30 martie, acasă, contra lui HC Odorhei.

LĂSAȚI UN MESAJ