Poli a tranșat derby-ul bănăţean de pe semicerc cu Reșița

234

Politehnica Timișoara a câștigat clar derby-ul Banatului cu eterna rivală din Reșița. Studenții s-au impus categoric cu 24-16 și rămân în cursă pentru locul 4 după 7 victorii la rând!

La concurență cu meciul de fotbal de pe Dan Păltinișanu, în sala Constantin Jude s-a disputat un nou episod al derby-ului bănățean din handbal: Timișoara – Reșița. Iar cei care au ales disputa handbalistică au fost inspirați pentru că Poli și-a dominat adversarul și a încheiat victorioasă. Un 24-16 (12-7) cu HC Adrian Petrea care reprezintă al șaptelea succes la rând pentru alb-violeți.

Formația condusă de Pero Milosevic a controlat ostilitățile cu maturitate și a condus de la un capăt la altul acest meci. Echilibrul din teren și de pe tabelă s-a păstrat în primele 20 de minute, perioadă după care Poli s-a distanțat la 3 goluri și apoi la 5 goluri pentru scorul pauzei.

Diferența a crescut foarte mult după pauză. În minutul 40 Poli avea deja +8 și soarta partidei era decisă. Tehnicienii lui Poli și-au permis luxul de a introduce în teren și tinerii de pe bancă. Ecartul avea să se păstreze până în finalul jocului, 24-16, ceea ce reprezintă cel mai categoric succes în istoria duelurilor cu Reșița.

Poli rămâne pe locul 5 cu 47 de puncte, la egalitate cu Steaua de care o separă doar 2 goluri la golaveraj. Studenții joacă miercuri pe terenul liderului Dinamo București și își încheie prezențele în sezonul regulat în 30 martie, acasă, contra lui HC Odorhei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.