Poli a decolat cu încredere spre Norvegia

82

Handbaliștii Politehnicii Timișoara au pornit din nou la drum, de data aceasta spre Norvegia pentru partida tur cu OIF Arendal din preliminariile Cupei EHF. Jocul de sâmbătă se joacă în cea mai sudică localitate din Țării Fiordurilor, la Kristiansand.

Studenții au uitat deja victoria chinuită de la Satu Mare pentru că au un meci mult mai important. Este vorba de turul dublei cu OIF Arendal din preliminariile Cupei EHF. Partida se dispută localitatea Kristiansand, cel mai sudic punct al Norvegiei, sâmbătă, 8 octombrie, la ora locală 16.

Tehnicianul muntenegrean al lui Poli spune că echipa sa este pregătită pentru dubla cu norvegienii. ”Nordicii au jocul lor tipic, cu manevrarea rapidă a mingii și cu contraatacurile rapide. De aceea, vom încerca o posesie prelungită și vom combina cu răbdare. Am experiențe de joc contra scandinavilor și sper să îi putem ține bine pe pivotul și coordonatorul lor. Antrenamentele noastre s-au axat și pe o apărare mai solidă. Vom mai face vizionare pentru a le înțelege jocul. Trebuie să ne deblocăm psihic și să primim încredere” a punctat Pero Milosevic.

Studenții au părăsit România pe calea aerului în această dimineață. Din delegația alb-violeților face parte și portarul Zlatko Daskaloski, cel care încă este nerefăcut complet după o accidentare. Bănățenii revin duminică acasă unde au de pregătit cele două dueluri de săptămâna viitoare, partida cu Potaissa Turda și returul cu Arendal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ