Poli a bătut palma cu un croat

136

ACS Poli Timișoara a găsit rapid înlocuitor pentru linia mediană. Croatul Josip Soljic este alegerea clubului de pe Dan Păltinișanu pentru un sezon și jumătate.

Fernando Llorente este deja amintire pentru prim-divizionara ACS Poli. Șefii clubului s-au mișcata repede și la câteva zile au bătut deja palma cu un jucăor interesant. Un mijlocaș croat în vârstă de 29 de ani ce provine din prima ligă a Croației. Josip Šoljić este alegerea poliștilor pentru primul transfer al iernii.

Jucătorul vine exact pe postul spanionului, mijlocaș defensiv, însă are avantajul că poate evolua și în linia defensivă. Vine de la ocupanta locului 7 în prima ligă croată, de la NK Inter Zapresic. În turul sezonului a evoluat în 17 meciuri pentru echipa sa. De-a lungul carierei sale a mai jucat pentru Milsami Orhei, Zbrojovka Brünn, NK Zagreb, NK Rudes, NK Lucko, Molsovina, Gossau.

Mijlocașul croat a semnat un contract valabil pe un sezon și jumătate cu ACS Poli. Fanii timișorenilor îl pot vedea la treabă pe Soljic sâmbătă, cu prilejul primul meci test al violeților din aceast iarnă. Băieții lui Ionuț Popa vor înfrunta pe Național Sebiș, de la ora 13,30, în complexul Dan Păltinișanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ