Pofticioșii spun DA! Halal 100%! – VIDEO

805

Sub sloganul ”Timișoara e FRESH”, proprietarii Fresh Kebab au organizat marea deschidere pentru un spațiu nou, cu totul deosebit, creat special pentru amatorii mâncărurilor cu specific turcesc.

Inspirat din arta bucătăriei turcești, preparat cu cele mai proaspete ingrediente și împachetat în cea mai bună pida (pită) proaspăt făcută, Fresh Kebab–ul nostru este un deliciu culinar bine ales, exact pe gusturile pofticioșilor. Personalul este amabil și-ți oferă cele mai bune sfaturi, ca să alegi cea mai bună variantă de meniu din lista pusă la dispoziția clienților care trec pragul noului Fresh Kebab, situat pe B-dul Revoluției 1989 nr.7 (lângă Bastion).

Și pentru că sunteți activi, mâncați sănătos și vă place să fiți mereu FRESH, v-am pregătit multe noutăți culinare, carduri VIP de bun venit și surprize Fresh. Pofticioși din toată Timișoara, vom spune DA la noua casă Fresh Kebab, alături de inițiatorii acestui nou concept unic în România – Fresh Kebab, Simona și Marius Dumitrescu. Vă așteptăm cu multă poftă de viață!. Fresh Kebab- Pofticioșii spun DA!

LĂSAȚI UN MESAJ