Pod prăbușit în România! Victime prinse sub dărâmături! A fost activat PLANUL ROȘU

276

Un pod s-a prăbușit în județul Gorj. Din primele informații se pare că persoana care a apelat la 112, șapte persoane ar fi fost rănite. Planul Roșu de intervenție a fost activat, susține România TV.

Mai multe echipaje de intervenție au fost trimise la fața locului, ambulanțe, dar și echipaje de descarcerare și un container multi-risc.

”Am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență. Este vorba despre o traversă la un pod în lucru. Pentru că apelantul anunța șapte victime, a fost activat la nivelul județului Gorj, planul roșu de intervenție. Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit două victime, prinse sub dărâmături”, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, în direct la România TV.

Autoritățile sunt la fața locului și acordă primul ajutor.

UPDATE:  Patru persoane au fost rănite la Stoina după ce un pod aflat în lucru a căzut. O femeie a suferit cele mai grave leziuni, fiind preluată de un elicopter SMURD, iar celelalte victime, bărbaţi, fiind transportate la spitalele din Târgu Cărbuneşti şi Târgu Jiu.

„Două persoane (un bărbat şi o femeie) au fost prinşi de traversa căzută. Pompierii militari au intervenit pentru extragerea acestora. Alţi doi bărbaţi au suferit leziuni minore în urma accidentului. Femeia care a suferit leziunile cele mai grave urmează să fie preluată de elicopterul SMURD de pe stadionul din localitatea Stoina, unul dintre bărbaţi este transportat la spitalul din Târgu-Cărbuneşti, iar ceilalţi doi bărbaţi la spitalul din Târgu-Jiu”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

sursa – dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ