Poate porni șantierul de lărgire la patru benzi a drumului de la Moșnița Nouă VIDEO

150

Șantierul de lărgire la patru benzi a drumului ce leagă Timișoara de Moșnița Nouă poate începe. Consiliul Judeșean Timiș, administratorul șoselei, se pregătește să semneze contractul cu firma de construcții.

Asta după ce contestația în instanță, depusă în aprilie după o primă licitație, a fost soluționată în favoarea CJ Timiș. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Timiș, care a transmis că magistrații Curții de Apel Timișoara au închis dosarul și au dat câștig de cauza instituției timișene.

”Am primit decizia Curții de Apel și avem câștig de cauză în ceea ce înseamnă decizia care s-a dat la nivelul Consiliului Județean ca și câștigător. Când vom primi oficial această decizie vom putea semna contractul pentru realizarea acestui tronson de drum”, a transmis, printr-un mesaj pe Facebook, Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Proiectul lărgirii la patru benzi a porțiunii de 4,1 kilometri din DJ 592, are o valoare de peste 30 de milioane de lei, din bugetul Consiliului Judetean Timiș, dar și prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Lucrările ar trebui să fie gata în 9 luni de la deschiderea șantierului.

 

1 COMENTARIU

  1. cel de largire la 4 benzi a DJ691 a putut porni de anul trecut…A pornit?Da de unde…asa ca poate porni,e una,iar a pornit e cu totul altceva…cate nu spun politicienii in apropierea alegerilor?Nu va speriati,doar spun…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.