PNL Timiş şi-a stabilit candidaţii pentru parlamentare. Vezi cine e cap de listă la Senat şi cine e la Camera Deputaţilor

1349

Biroul Politic Judeţean al PNL Timiş a stabilit candidaţii titulari ai partidului pentru alegerile parlamentare din decembrie.

La Senat Lista e deschisă de Vasile Blaga, urmat, în ordine, de Dumitru Dinulescu, Ioan Sas şi Longin Popescu.

Pentru Camera Deputaţilor, lista o deschide rectorul UVT, Marilen Pirtea, urmat de Ben Oni Ardelean, Liliana Oneţ, Balint Petrescu, Liviu Cocean, Mariana Nagy, Daniela Mariş, Maria Barna, Adrian Colhon şi Cornel Sămărtinean.

Iată şi declaraţia făcută de preedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, la închiderea şedinţei BPJ: „Sunt mulţumit că astăzi, PNL Timiş a făcut dovada clară că este o organizaţie eminamente democratică. Circa 2/3 din membrii BPJ au participat la şedinţă şi, după o dezbatere lungă, dar calmă, elevată, la nivelul a ceea ce PNL Timiş reprezintă astăzi, au agreat prin vot, în unanimitate, abordarea paritară între cele două componente ale partidului, a ordinii pe liste pentru alegerile parlamentare. Mulţumirea îmi este umbrită, însă, de absenţa de la vot a unui număr mare de colegi primari, care, la iniţiativa d-lui primar de Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza, au refuzat respectarea statutului în ceea ce priveşte luarea deciziilor în partid, dorind să-şi impună punctul de vedere altfel decât prin votul BPJ. Vreau să accentuez că eu nu am fost şi nu vreau să mă las antrenat în nicio luptă cu nimeni din partid şi cu atât mai mult cu colegii primari, pe care îi apreciez şi îi apreciez nu oricum, ci în cunoştinţă de cauză asupra a ceea ce înseamnă să fii primar, fiind şi eu însumi. Potenţialităţile mele vreau să le folosesc pentru realizări în funcţia de primar şi în lupta cu PSD. Îi asigur pe d-nii primari că voi oferi tot sprijinul pentru accederea în funcţii executive – secretari de stat etc.- a acelor colegi pe care ei îi agreează şi că vreau, în continuare, ca ei să fie parte importantă la luarea deciziilor în PNL Timiş, aşa cum am făcut să fie şi la ora actuală (din cei 99 membri BPJ, 38 sunt primari!).”

1 COMENTARIU

  1. ce sa caute blaga ..la timisoara??? nu mai sunt oameni valorosi in timisoara???? ii o mare prostie… asta , adica candidat de la bucuresti ..ptr provincie 🙁 bine acum…si-a dat demisia., ce ma bucur..:)

LĂSAȚI UN MESAJ