PNL se visează la guvernare fără PSD, cu Ludovic Orban, premier

192

Liberalii se şi văd la guvernare, imediat după ce Cabinetul Grindeanu a picat, cu tot cu premier. PNL refuză orice negociere, însă, cu majoritatea parlamentară pentru formarea unui nou Guvern şi doreşte să guverneze doar alături de formaţiuni de dreapta.

Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, a anunţat că partidul are deja pregătit şi un viitor premier. Ludovic Orban ar fi numele promovat de liberali pentru șefia Executivului.

„E foarte bine că a plecat Sorin Grindeanu, e bine că a plecat acest Guvern, dar nu suntem mulţumiţi. Vom fi mulţumiţi când tabăra Dragnea va pleca. Vrem guvernare responsabilă şi o astfel de guvernare PSD-ul nu are cum să o ofere. PSD-ul nu are nicio grijă pentru binele ţării. Tot ce îi interesează este satisfacerea intereselor de grup sau individuale. Noi am vrea, în contextul creat, să coagulăm dreapta şi suntem pregătiţi să intrăm la guvenare. Nu pe uşa din dos ci atunci când va fi foarte clar că, în strict acord cu prevederile Constituţiei, nouă ni se cuvine să guvernăm. Nu vom accepta negocieri cu PSD pentru viitoarea guvernare”, a declarat Nicolae Robu.

Potrivit senatorului Ben-Oni Ardelean, atmosfera din Parlament la votul moţiunii de cenzură anti-Grindeanu a fost una „comunistă”.

„Am văzut în parlament fețe înfricoșate, oameni plini de groază. M-a dus cu gândul la scene din Coreea de Nord sau din România comunistă. Unii au trădat în ultimul moment”, a spus senatorul.

1 COMENTARIU

  1. sa speram ca pnl-ul se va trezi .sa-si faca deratizarea si sa nu uite ce au patit cu agentul psd ciolos.sa vi la guvernare acum ? o prostie enorma. trezestete ludovic orban altfel poti sa-ti pui fusta si o sa devii tot o gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ