Ploaia a făcut prăpăd într-un sat din vestul țării! Drumuri și case inundate

664

Dacă la Arad ploaia din această dimineață nu a făcut deloc pagube, sau cel puțin până acum nu s-au semnalat probleme, în Păuliș este un adevărat potop. Apa a ajuns pe drumuri să curgă ca un adevărat râu, casele sunt inundate, iar cei care au de sferit de pe urma acestui potop sunt cetățenii din Păuliș.

La fel cum am mai menționat și într-un articol precedent, primarul Păulișului Ioan Turcin explică de ce nu se face (încă!) nimic: „Există un proiect pentru asfaltarea drumurilor și respectiv realizarea canalelor de scurgere, dar din nefericire nu avem finanțarea aprobată. Acest proiect nu se finanțează din bugetul local, este de o amploare mult mai mare ca volum, depășește puterea finaciară a bugetului local. În ceea ce privește apa pluvială avem un buldoexcavator, care din păcate este defect. Sperăm că pe săptămâna viitoare să îl putem repara și să începem să realizăm canale de scurgere provizorii, pentru a se evita neplăcerile semnalate de cetățeni”.

Până atunci însă… potopul care s-a abătut asupra Păulișului distruge drumuri, inundă case, iar rezolvarea nu pare să fie aproape.

sursa tex si foto: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.