Pe ce număr uriaș de ,,mitingiști” pariază PSD deseară! Opinia unui analist despre motivele ,,plimbării” prin capitală a acestora

122

S-au centralizat primele date cu numărul susținătorilor care urmează să ajungă în Capitală. Numărul lor este de cel puțin 300 000, conform unor surse din PSD.

Acesta este numărul minim de participanți care se vor îndrepta către Piața Victoriei.

De asemenea, conform unor surse social-democrate, în țară s-au făcut liste de așteptare pentru că nu au existat mijloace de transport pentru toți cei care doreau să ajungă în Piața Victoriei.

PSD, bazin electoral important

Jurnalistul Val Vâlcu spune că 300 000 de participanți din toată țara la mitingul Partidului Social-Democrat nu este ceva de neînchipuit.

„Este normal un astfel de număr de participanți. S-a văzut la vot până la urmă. Au fost trei milioane de oameni care au votat PSD-ul. Să vină la manifestație unul din 10 votanți, nu este o chestiune nemaipomenită. Totodată, pentru ei este o ocazie foarte bună să viziteze Bucureștiul. Sunt sute de orășele în toată România, unde nu se întâmplă nimic în weekend-uri. O participare la un eveniment de acest gen, chiar este motivantă. Oamenii se plimbă, vorbesc. Este absurd să spui că au fost obligați să vină la miting. PSD-ul are un bazin electoral important, un număr mare de simpatizanți,” a spus jurnalistul Val Vâlcu.

sursa: dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ