Pliculețele buclucașe s-au ascuns într-o mașină ca să facă necazuri unor fumători

401

Imaginația nu are limite la unii. Când nu ai ce face cu timpul liber, îți cauți o ocupație. Ce și-au zis câțiva amici din apropierea municipiului, ce se plictiseau de moarte astă noapte? ,,Nu are rost să stăm pe aici pe acasă. Mai bine plecăm până la Timișoara ca să fumăm.”. Sigur că nu era tabac din comerț ce se găsește la orice dugheană. Au vrut ceva mai special.

Vineri, 19 ianuarie a.c. în jurul orei 02.00, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara aflat serviciu de ordine publică în municipiul Timişoara, a observat un grup de persoane al căror comportament a atras atenţia.

Persoanele au fost depistate aflându-se într-un autoturism, într-o zonă întunecată a unei parcări din zona Stadionului „Dan Păltinişanu”. La controlul efectuat, în autoturism au fost găsite trei pliculeţe din staniol având în conţinut o substanţă vegetală, de culoare galben-verzuie, susceptibilă a avea efect psihoactiv.

Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii persoanelor, acestea având domiciliul în apropierea municipiului Timişoara şi au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, pentru deţinere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, faptă prevăzută de Legea nr. 143/2000, republicată.

LĂSAȚI UN MESAJ