Pleacă și Grindeanu la Pro România? Decizie de ultimă oră a fostului premier

637

Sorin Grindeanu a fost întrebat de jurnaliștii DC News dacă are de gând să se alăture partidului Pro România, condus de Victor Ponta.

Sorin Grindeanu a infirmat într-o declarație, pentru DC News, zvonurile că ar avea de gând să se alăture partidului Pro România, condus de Victor Ponta.

Sorin Grindeanu a explicat că dacă ar vrea din nou în politică ar anunța direct ce are de gand și nu ar apela la zvonistică. Fostul premier admite că este posibil ca cineva să fi lansat zvonul plecării sale la Pro România pentru ca acesta să piardă susținerea pentru funcția pe care o ocupă.

„Eu am mandat la ANCOM până în 2023. Nu pot comenta niște zvonuri. Eu dacă aș vrea să mă reîntorc în politică nu dau zvonuri de tipul acesta. Știu să îmi asum lucruri când vreau sa fac anumiți pași. Ce vă pot asigura este că am acest mandat la ANCOM care este apolitic. Ce pot admite este însă și posibilitatea ca cineva să vizeze această funcție pe care o ocup și astfel lansează zvonurile respective”, a spus Sorin Grindeanu pentru DC News.

sursa – dcnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ