Plângeri de pe strada sinistraților!

248

Mult anunţatele lucrări de închidere a inelului IV de circulaţie prin Timişoara întârzie să se finalizeze. În timp ce autorităţile promit asfalt ca-n palmă, locuitorii de pe strada cu pricina se luptă cu noroiul la fiecare ploaie. Oamenii au făcut şi sesizări pe pagina de pe Facebook a Primăriei Timişoara pentru a relama situaţia.

“Locuiesc pe strada Constructorilor nr. 38, intr-un bloc nou construit. Cartierul fiind în plină dezvoltare, strada nu are trotuar. Când plouă, accesul se poate face exclusiv cu maşina, iar dacă nu ai maşină sau o ai in service, eşti practic sinistrat. Accesul auto se face dintr-o singură direcţie (Calea Sever Bocu) deoarece a doua intrare dinspre str. I.I. de la Brad (str. Verde) este pur şi simplu blocată de nişte porţi de tablă puse acolo de o firmă de dezmembrări auto. Aş dori să ştiu cum este posibil ca o cale de acces proprietate publică (Primăria Timişoara) să fie absorbită de parcarea privată a acelor firme. Doresc un răspuns şi o soluţionare a problemei înaintea sosirii anotimpului ploios”, a scris un timişorean pe reţeaua de socializare.

Reabilitarea străzii Constructorilor face parte din proiectul de construire a inelului IV de circulaţie prin oraş, o legătură mult mai bună între cartiere. Acesta este cuprins între strada Măcin  şi Strada Constructorilor şi racordul la strada Demetriade – etapa 1. Lucrările vor cuprinde: amenajarea carosabilului cu o lățime de șapte metri, a girației situate la intersecția străzilor Măcin, Constructorilor și Demetriade, având calea inelară de opt metri, precum și a spațiului de siguranță cu o lățime de un metru.

Lucrarea va costa 5,9 milioane de lei și ar trebui să se încheie în opt luni, adică la sfârșitul lunii iunie a anului viitor.

2 COMENTARII

    • Asta cel mai probabil din cauză că strada din poză chiar nu e Constructorilor. Oricum, nu contează care poză ce stradă e atât cât contează faptul că mai avem în 2016 străzi ca cea din imagine, sau ca cea din descrierea în cuvinte din articol, iar „specialiștii” primăriei care se ocupă de asta de fapt nu se ocupă… #ModernizareInForta

LĂSAȚI UN MESAJ