Pistolar într-un liceu din Banat, vezi ce măsuri au luat jandarmii

457

Un elev care a intrat cu un pistol într-un liceu din Ineu, județul Arad, a fost căutat de echipaje de polițiști și jandarmi, luni, și a fost găsit într-un restaurant din localitate. În urma controlului corporal, s-a constatat că acesta avea un pistolul de jucărie.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, un echipaj din cadrul Poliției Ineu a cerut, luni dimineața, sprijinul jandarmilor, după ce a primit informații că în incinta Colegiului “Mihai Viteazul” din localitate se află un tânăr care are asupra sa un pistol.

Polițiștii și jandarmii ajunși la colegiu au constatat că persoana în cauză plecase. Din relatările elevilor, s-a stabilit că persoana căutată este un adolescent de 16 ani, elev la Liceul “Sava Brancovici” din Ineu.

Echipajele de poliție și de jandarmi s-au deplasat la unitatea de învățământ unde era înscris tânărul, iar directorul liceului i-a informat că este vorba de un elev care ar fi trebuit să fie la orele de practică. Însă responsabilul de îndrumarea elevului în stagiul de practică le-a transmis polițiștilor și jandarmilor că băiatul a absentat luni.

“Având aceste informații și fotografia celui căutat, echipajul de jandarmi a trecut la căutarea acestuia în încinta barurilor și restaurantele de pe raza localității. A fost identificat la scurt timp, în incinta Restaurantului Intim, aflându-se la masă cu o altă persoană de sex feminine”, a arătat Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

Echipajul de jandarmi a trecut la identificarea tânărului, iar în urma controlului corporal preventiv efectuat, în buzunarul interior al hainei a fost găsit un pistol de tip Airsoft, fără încărcător. Elevul a fost condus la sediul Poliției Ineu pentru luarea măsurilor legale.

Sursa foto: Jandarmeria Arad

LĂSAȚI UN MESAJ