Pistele de biciclete din jurul stadionului, parcări perfecte pentru şoferii fără bun simţ

144

Tot mai mulţi timişoreni care obişnuiesc să se plimbe cu bicicleta sau alte mijloace de locomoţie pe pistele din jurul stadionului Dan Păltinişanu fac reclamaţii la poliţie împotriva şoferilor care le folosesc pistele pe post de loc de parcare.

În weekend, poliţiştii locali au ieşit pe teren pentru a verifica situaţia. Acțiunea a vut loc noaptea, atunci când mulţi şoferi merg la cluburile din zonă şi cum locurile de parcare sunt limitate, ei folosesc pistele.

“În urma acțiunii organizate au fost aplicate pentru aceste încălcări ale legii un număr de 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de 11 360 lei, conform OUG 195/2002, iar un bărbat care a circulat tot în perimetrul respectiv cu un autoturism din spatele căruia ieșea un fum negru și dens, poluând atmosfera, a fost sancționat cu 1500 lei conform HCL 371/2007. Astfel de acțiuni de verificare în zona Stadionului Dan Păltinișanu vor fi organizate periodic pentru a-i obișnui pe conducătorii auto să nu mai încalce legislația în vigoare. Reamintin că o astfel de acțiune a avut loc și week-end-ul trecut, când 55 de conducători auto au fost sancționați cu amenzi în valoare de 24 280 lei”, transmit poliţiştii.

amenda-parcare-stadion-1

1 COMENTARIU

  1. Bineinteles ca soferii parcheaza unde vad un loc liber, nu conteaza ca e facut pentru biciclete! de ce nu se monteaza rasteluri sau suporturi speciale pe asfalt?! Daca pui un suport din metal nu vad mai parca nimeni langa el.

LĂSAȚI UN MESAJ