Pieton băut, accidentat în timp ce traversa strada, în vestul țării

185

Bărbatul are 60 de ani și traversa prin loc nepermis.

În data de 18.07.2018/ora 17:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Petrila, au fost sesizați prin apelul de urgenţă SNUAU 112, cu privire la faptul că pe str. Republicii a avut loc un accident de circulație cu victime.

În temeiul sesizării poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 60 de ani, din oraşul Petrila aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice, având în spate o scară din lemn, a sărit peste parapetul care delimitează partea carosabilă de trotuar și s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, iar în dreptul unui imobil, a fost surprins şi lovit de către un autoturism care circula regulamentar, condus de un tânăr de 27 de ani din Petrila.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cu ocazia testării cu aparatul alcooltest, s-a stabilit faptul că, conducătorul auto nu a consumat băuturi alcoolice, aparatul indicând valoare negativă. Totodată a fost testată alcoolscopic și victima accidentului, la aceasta, aparatul indicând o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Atât conducătorului auto cât şi victimei le-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă: hunedoaralibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ