Pieţe volante doar pentru fructe, legume, miere şi lactate. Află ce nu vei mai găsi!

458

Timişorenii se bucură de 3 pieţe volante de unde pot cumpăra marfă de calitate de la micii producători, produse proaspete care provin din propriile gospodării. De acum înainte din aceste pieţe vor dispărea carnea şi produsele din carne.

Decizia a fost luată de Consiliul Local Timişoara. Asta după ce unul dintre inițiatorii proiectului de înfiinţare a acestor pieţe a tras un semnal de alarmă. Condiţiile igienico-sanitare sunt greu de îndeplinit pentru comercializarea cărnii. DSrept urmare, aleşii su decis să interzică vânzarea mezelurilor sau a cărnii proaspete, pentru ca timişorenii să nu rişte să cumpere produse neigienice.

„În pieţele ţărăneşti de tip volant de pe teritoriul municipiului Timişoara este permisă comercializarea produselor de tipul legumelor, fructelor, florilor, mierii şi produselor apicole, lapte şi produse din lapte”, se specifică în noul regulamentul al pieţelor volante.

Cei care doresc să cumpere produse de la producători îi găsesc în fiecare sfârşit de săptămână în Piaţa Traian, în Calea Lipovei și lângă stadionul Dan Păltinișanu.

LĂSAȚI UN MESAJ