Piața Victoriei, plină de schele. Amenințările primarului au prins

168

Piața Victoriei s-a umplut de schele. Abia mai vezi fațada unui palat de plasele de protecție, mai ales pe partea de nord. Se pare că proprietarii s-au speriat de amenințările primarului, care spunea că va trimite săptămânal polițiștii locali să îi amendeze pe cei care nici măcar nu au cerut autoizație de construire pentru începe reabilitările.

”Piața Victoriei trebuie să-și schimbe radical fața pe parcursul acestu an. La anul, Timișoara va fi Capitală Euopeană a Culturii. Am aplicat în ultimii ani o mulțime de amenzi și supraimpozitări proprietarilor din Centrul Istoric și Piața Victoriei, văzând că n-a mers cu vorba bună. Acum, latura nordică a Pieței Victoriei este în cvasitotalitate acoperită de schele. Vom continua sancțiunile -și ele vor fi mereu la max!- asupra celor ce încă nu s-au conformat!”, a scris recent primarul pe Facebook.

În ultimii ani, sute de propietari au fost somați și amendați pentru că nu au refăcut fațadele, iar ulterior aceștia au avut de păltit impozite și de 5 ori mai mari. Unii idintre ei au atacat deiziile în instanță și au avut câștig de cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ