Petruescu e alesul pentru ASU Politehnica

147

ASU Politehnica Timişoara și-a ales antrenorul cu care va începe al treilea sezon în Liga a 2-a. Cosmin Petruescu va prelua grupare studențească de la 1 iulie, conform unui anunț al grupării de pe Știința.

Cosmin Petruescu este al cincilea antrenor ce va sta pe banca Politehnicii Timișoara de la demararea proiectului actual. El le urmează lui Antonio Foale, Paul Codrea, Sorin Brîndescu și Bogdan Andone și va prelua conducerea echipei de pe Știința de la 1 iulie.

„Este o provocare pentru mine și o recunoaștere a muncii mele din ultimii ani. Închei un proiect de patru ani la Lugoj și aștept cu nerăbdare să îl încep pe cel de la Politehnica, despre care sper să fie cel puțin la fel de lung. Momentan sunt la București, la cursurile pentru Licența PRO, nu am apucat să semnăm actele, dar avem un gentlemen’s agreement, iar o strângere de mână e mai importantă decât o semnătură pe contract”, a declarat Cosmin Petruescu.

Antrenorul în vârstă de 41 de ani este o figură cunoscută în fotbalului timișean. Lugojeanul a jucat pentru Comprest Lugoj, Vulturii Lugoj, Auxerre Orşova şi Vulturii Pădureni, iar ca antrenor a activat la Auxerre Lugoj, AC Recaș, Vulturii Lugoj, Poli II, ACS Poli și CSM Lugoj. Cu ultimul club a încheiat recent Liga a 3-a pe poziția a 4-a.

 

LĂSAȚI UN MESAJ