18 C
Timișoara
joi 28 septembrie 2023

Petrecere de zile mari, în weekend, la Ghiroda

AdministrațiePetrecere de zile mari, în weekend, la Ghiroda

Primăria și Consiliul Local Ghiroda vă așteaptă, în perioada 4-5 iunie, să sărbătorim împreună Ruga de la Ghiroda. Evenimentul are loc cu susținerea Parohiei Ortodoxe Române Ghiroda și în colaborare cu Asociația Pro Datina. Timp de 3 zile, spectatorii vor putea urmări reprezentații de muzică și dans interpretate de artiști de renume care vor urca pe scena din curtea Căminului Cultural.

Sâmbătă ne bucurăm de muzică bună la evenimentul “Scena de acasă”, organizat de Asociația Trib’Art și finanțat de Primăria și Consiliul Local Ghiroda, unde începând cu ora 18:00 vor performa trupa MELTING DICE, urmată de DJ VICTOR STAN și DJ IST.

Festivitățile organizate pentru Ruga de la Ghiroda vor debuta duminică, 4 iunie, cu slujba religioasă a Hramului Bisericii, la Biserica Ortodoxă din Ghiroda.

Duminică și luni, începând cu ora 18:00, printre artiștii care vor urca pe scenă se regăsesc Ciprian Pop, Carmen Biruescu, acompaniați de Formația ProDatina, Andreea Voica&Deian Galetin, Borko Radivojevic&Tigrovi, Dan Necșa, Georgiana Necșa, acompaniați de Formația ProDatina, Anda Sabadoș&Exclusive Music și Alin Didraga. Ansamblul “Cununa Timișului” și Ansamblul Folcloric “Datina” sunt cele două ansambluri de dansuri care ne vor încânta cu coregrafiile lor.

Distracția va fi în toi și pentru cei mici: sunt pregătite activități pe Arena Emilian Pavel, unde vor găsi amenajată o zonă de joacă doar pentru ei. Parcul de distracții “Luna parc” va fi de asemenea prezent pe toată durata evenimentului și va aduce jocuri pentru copii și adulți de toate vârstele.

 

 

 

 

 

Alte subiecte :

Citește și :