Petiție pentru păstrarea benzii dedicate transportului în comun și taximetrelor pe strada Cluj

137

Unii timișoreni sunt nemulțumiți de decizia primăriei de a schimba sensul de mers al benzii dedicate transportului public și în regim de taxi pe strada Cluj. Pe grupul de pe Facebook Cetățean în Timișoara. Pretențios,a fost creată o petiție împotriva modificărilor.

”Conform planului primăriei, se dorește renunțarea la banda dedicată transportului public de pe strada Cluj și crearea unei benzi suplimentare în locul acesteia, fapt ce va încurca fluența transportului public și a vehiculelor de intervenție. Această soluție nu va ajuta fluidizarea traficului, principala gâtuire realizându-se la intersecția străzilor Arieș și Martirilor cu Bulevardul Liviu Rebreanu. Mai mult decât atât, stațiile existente vor trebui mutate de pe strada Cluj pe Aleea Ripensia, ceea ce implică cheltuieli suplimentare, zonele nefiind gândite astfel. Rugăm insistent oprirea acestui demers!”, explică inițiatorii petiției.

Până acum petiția a fost semnată de 43 de persoane. Autoritățile locale dau asigurări că traficul va fi îmbunătățit prin aceste schimbări, însă nu știu să ne spună și când vor intra în vigoare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ