Peste 100 de protestatari, legitimați și amendați de jandarmii timișeni 

74

Protestul din noaptea de duminică spre luni nu a rămas fără urmări. Jandarmii timișeni au legitimat peste 100 de persoane care s-au aflat pe străzi în timpul restricțiilor și urmează să le fie aplicate și sancțiuni.

”Protestul a fost unul spontan, s-a desfășurat fără incidente, a fost organizat fără respectarea prevederilor legale, în consecință au fost legitimate 122 persoane cărora în perioada imediat următoare le vor fi aplicate sancțiuni contravenționale în conformitate cu legislația în vigoare.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea și a altor persoane care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Timiș.

Duminică noaptea, sute de timișoreni au protestat îîmpotriva noilor restricții, dar și împotriva carantinei impuse în oraș. Oamenii au mărșăluit prin centrul Timișoarei și au mers i în cartierul Iosefin, în fața casei primarului Dominic Fritz, unde au scandat lozinci. I-au cerut demisia și ridicarea măsurilor.

Protestul a fost organizat de cei care se împotrivesc carantinei și purtării măștii de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ