Peste 1.000 de paşapoarte electronice eliberate anul trecut, la Lugoj

94

Protocolul de colaborare încheiat acum trei ani între Instituţia Prefectului Timiş şi Primăria municipiului Lugoj, legat de eliberarea paşapoartelor elecronice la punctul mobil din Lugoj, dă roade.

Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Timiş a desfăşurat și în 2015 activităţi de preluare şi eliberare a paşapoartelor electronice în municipiul Lugoj, pe str. Bucegi nr. 21. Anul trecut, anunţă Primăria municipiului Lugoj, au fost preluate 1.066 cereri pentru eliberarea unui paşaport electronic şi au fost eliberate 1.026 asemenea documente de călătorie (foto www.facebook.com/ministeruldeinterne).

„Instituţia Prefectului Judeţul Timiş a adresat municipalităţii lugojene o scrisoare de mulţumire pentru că a oferit condiții decente de lucru pentru angajați și pentru cetățeni și a asigurat carburantul necesar deplasării angajaților. Cu acest prilej a reafirmat intenţia de continuare a activităţii şi de colaborare cu autorităţile locale din municipiul Lugoj pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor astfel încât aceștia să nu fie nevoiți să se deplaseze la Timișoara pentru aceste servicii”, a precizat municipalitatea lugojeană.

LĂSAȚI UN MESAJ