Percheziții la incendiatori, în Timiș

36

Polițiștii și procurorii DIICOT au făcut, miercuri, 8 percheziții domiciliare în Timiș, la persoane bănuite că au incendiat mai multe camioane în orașul Oțelul Roșu, din județul Caraș-Severin.

Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin.

”Cele 8 percheziții domiciliare au fost efectuate pe raza județului Timiș, la adresele și sediile comerciale a 3 persoane cu vârste cuprinse între 34 și 38 de ani, toate din județul Timiș, bănuite de săvârșirea faptei.

În urma probatoriului administrat în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că în noaptea de 21 spre 22 ianuarie a.c., persoanele în cauză au incendiat 4 utilaje de tip TAF și un camion, aflate în curtea unei societăți comerciale din Oțelu Roșu, 3 dintre aceste utilaje de prelucrare a materialului lemnos fiind distruse în proporție de 90%”, au transmis anchetatorii.

Prejudiciul cauzat prin săvârșirea faptei este de aproximativ 1.500.000 de lei.

În urma acțiunilor de ieri, polițiștii au găsit și au ridicat mai multe bunuri și documente de interes în cauză.

Cei doi bărbați urmează a fi prezentați astăzi, judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Biroului de Analiza Informațiilor Caras- Severin și de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ