Percheziții la traficanții de țigări din vestul țării

33
Mai multe percheziții au avut loc, joi, la locuințele unor suspecți de contrabandă cu țigări. Descinderile au avut loc în Timiș și Arad, iar anchetatorii au găsit peste 150.000 de țigarete netimbrate.
”În data de 24 septembrie a.c., poliţiştii Secției 1 Rurale Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat 9 percheziţii domiciliare dintre care 7 s-au desfășurat pe raza județului Timiș și 2 pe raza județului Arad la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.
Perchezițiile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Secției 1 Rurale Timișoara, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.
Activităţile au vizat probarea activităţii infracţionale a 9 persoane bănuite de deținere și comercializare a produselor accizabile pe raza celor două județe Timiș și Arad, respectiv țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului”, a transmis IPJ Timiș.
Patru bărbați au fost duși la audieri și reținuți pentru 24de ore. În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 152.160 de țigarete netimbrate, cantitate ce a fost reținută în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ