A demarat șantierul de lărgire a drumului spre autostradă, prin Giarmata

59
La final de campanie electorală, autoritățile județene anunță demararea unui șantier promis de mai mulți ani: lărgirea drumului care leagă Timișoara de autostrada A1, spre Arad. Joi după-masa, oficialii au mers pe șantier și au anunțat că încep lucrările la primul lot, cel cuprins între Giarmata și nodul de descărcare a șoselei rapidei.
Primul pas este relocarea utilităților și defrișarea zonei de pe margiea drumului județean 691. ”Astăzi (n.r. joi) au început lucrările de la sensul giratoriu la Giarmata. Am discutat cu constructorul și se vor ograniza pe mai multe loturi până la sensul giratoriu de la centură. Pentru că, știți foarte bine, în această perioadă lucrăm pe 2 loturi: lotul 1 autostradă – centură, lotul 2, de anul viitor, putem interveni, de la centură, prin loclaitatea Dumbrăvița până la limta cu Timișoara”, a declarat Călin Dobra, președintele CJ Timiș.
Lucrările vor dura 30 de luni și valoarea investiției trece de 60 de milioane de lei. Banii au fost obținuți din Programul Operațional Regional finanțat de Uniunea Europeană.

LĂSAȚI UN MESAJ