Percheziții la Timișoara și Hunedoara, patru contrabandiști reținuți

190

Patru persoane au fost reţinute miercuri de poliţiştii din judeţul Hunedoara, fiind acuzate de contrabandă cu ţigări, prejudiciul cauzat bugetului de stat fiind estimat la aproximativ 80.000 de lei, a informat Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, au efectuat miercuri 12 percheziţii în locuinţele unor persoane din municipiile Hunedoara şi Timişoara, prilej cu care au ridicat 7.700 de pachete de ţigări care nu aveau aplicat timbrul fiscal prevăzut de lege.

„Din cercetări a reieşit că persoanele implicate ar fi dobândit ţigarete din spaţiul extra-comunitar, pe care le-ar fi comercializat pe piaţa neagră, în perioada decembrie 2017 – februarie 2018, în localităţile Hunedoara şi Timişoara. Patru persoane, cu vârste cuprinse între 50 şi 59 de ani, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, fiind reţinute pentru 24 de ore” transmite Poliția.

Poliţiştii continuă cercetările în acest dosar penal care are ca obiect infracţiunea de contrabandă.

Acţiunea de miercuri a poliţiştilor hunedoreni a beneficiat de sprijinul colegilor lor din IPJ Timiş, precum şi al luptătorilor de la serviciile pentru acţiuni speciale din Hunedoara şi Timiş. AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ