Percheziții la casa șefului tineretului liberal din Arad

216

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad, au descins la locuințele a doi bărbați acuzați de lipsire de libertate și tâlhărie. Din informațiile pe care le deținem este vorba despre locuința șefului tinererului PNL Lipova, Rafael Maleș, care este acuzat de un atac în stil mafiot.

 

Despre ce este vorba? Doi bărbaţi din Timişoara acuză că la începutul lunii ianuarie 2020 au fost sechestraţi şi snopiţi în bătaie pentru o datorie de peste 10 mii de euro. Banii au fost împrumutaţi de la tatăl tânărului politician. Pentru că nu au fost restituiţi la timp, acesta s-ar fi răzbunat.

 

Acuzaţiile extrem de grave au fost îndreptate, în ianuarie, spre preşedintele Tineretului Liberal din Lipova şi tatăl său. Împreună cu un prieten, victima a ajuns într-o localitate din judeţul Arad, fără să ştie că a fost atrasă într-o capcană.

 

Radu Sorin, un a dintre victime, a declarat polițiștilor că: „Ne-au pus cătușele la mâini, ne-au dus înăuntru cu forța, apoi leviere și pumni in cap”.

 

Acesta, alături de alt bărbat, au fost ţinuţi sechestrati într-o casă. După mai bine de trei ore în care au primit o bătaie cruntă au fost lăsași să plece. înainte de asta, bărbatul care a împrumutat banii a trebuit să promită că în maximum o zi ii va înapoia cu tot cu dobândă. Adica: 12 mii de euro.

 

Dacă unul dintre bărbaţi a fost bătut pentru că nu a restituit datoria, celălalt a fost victimă colaterală. Aşa că unul dintre agresori l-a sunat pe tatăl său pentru a-i cere iertare. Iată, mai jos, dialogul:

 

(Eugen Maleș): Sincer, îmi pare rău! Nu îmi pare rău că e copilul tău. Îmi pare rău că e un tânăr care a picat nevinovat la faza asta!

 

(Tatăl unei victime): Te-a rugat: “Băi, nu mă mai bateţi că am un copil! Mă omorâţi!”. Nu puteai să te opreşti?

 

(Eugen Maleș): Marius, a fost aşa, o bătaie!

 

***

 

Cei doi Maleș, tată și fiu, vor fi duși la sediul IPJ Arad la audieri.

Sursa: specialarad.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ