Percheziţii în vestul ţării. Dosar de evaziune fiscală estimată la 2 milioane lei

71

Mai multe înscrisuri şi documente contabile au fost ridicate, joi, de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Caraş-Severin de la sediul unei firme din judeţ al cărei administrator este cercetat pentru evaziune fiscală, valoarea prejudiciului fiind estimată la 2 milioane de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, poliţiştii au efectuat joi trei percheziţii domiciliare la sediul şi la punctele de lucru ale unei societăţi comerciale care are ca obiect de activitate prestări servicii în construcţii.

‘În urma activităţilor au fost ridicate înscrisuri şi documente contabile de interes în cauză. Din cercetări, a rezultat faptul că administratorul unei societăţi comerciale nu ar fi înregistrat în documentele contabile venituri din prestări servicii în domeniul construcţiilor, cauzând un prejudiciu la bugetul consolidat al statului de aproximativ 2.000.000 de lei’, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Percheziţiile au avut loc sub coordonarea Parchetului de pe Tribunalul Caraş-Severin, în cauză fiind deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

LĂSAȚI UN MESAJ