Percheziții în… congelator! Ce au găsit, ”la rece”, polițiștii, în casa unui bănățean!

214

Doi bărbati din Iablanița, județul Caraș-Severin, s-au trezit cu polițiștii la ușa după ce oamenii legii au strâns informații că indivizii au participat la o partidă de vânătoare fără autorizație.

În cazul unuia dintre indivizi, polițiștii i-au confiscat carnea de vânat pe care o avea în congelator. Bărbații de 60 și respectiv 49 de ani sunt cercetați pentru braconaj, dar și pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

”La locuința unuia dintre bărbați a fost identificată cantitatea de 5,3 kg. carne de mistreț, împuscat în cursul lunii mai – iunie, în timpul unei partide de vânătoare fără autorizație. De la domiciliul autorului a fost ridicată carnea de mistreț, 1 armă de vânătoare și 8 cartușe calibru 12 mm. De asemenea a fost identificat și un alt participant la partida de vânătoare ilegală, un bărbat de 49 de ani, din locuința și autoturismul căruia au fost ridicate 2 arme de vânătoare, 72 de cartușe, calibru 12 mm și 30-06 mm, unele dintre ele confecționate artizanal, o sursă de iluminare folosită la vânătoare, un instrument de confecționat cartușe, 2 binocluri. În continuare se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, și braconaj cinegetic”, au anunțat pentru Caransebeș.ro, surse judiciare.

LĂSAȚI UN MESAJ