Pentru un loc în finala Cupei României

215

Timișoara vrea să facă un sezon de neuitat și să intre și în finala Cupei României la fotbal. Manșa tur a semifinalelor are loc marți, la Giurgiu, contra campioanei Astra.

Parcursul incredibil al prim-divizionarei conduse de Ionuț Popa atinge marți o nouă etapă uimitoare: semifinalele Cupei României. Singura echipă rămasă în cursă pe toate cele trei fronturi interne nu va lăsa garda jos și nu va neglija nicio competiție.

„Vom încerca să folosim cea mai bună echipă, mergem mai departe pe toate fronturile. Nu știm unde vom ajunge, dacă vom depăși această echipă. Este o formație cu jucători foarte buni, care au câștigat un campionat, fotbaliști valoroși. Aș vrea ca și ai noștri să joace la fel de bine. Mă bucur că am ajuns în semifinale, mi-aș dori să mergem și mai departe. Oricum este o performanță. E un element pozitiv al motivării ajungerea în această fază, când ești între primele patru echipe într-o competiție ai o stare de exaltare, îți dorești și mai mult”, a punctat tehnicianul Ionuț Popa.

Poliștii speră într-un rezultat pozitiv în manșa tur cu Astra care să le ofere șanse în returul de pe Dan Păltinișanu, din luna mai. O eventuală calificare și în finala Cupei României dublată de salvarea de la retrogradare ar transforma sezonul într-unul ideal pentru ACS Poli.

”Am ajuns în Finala Cupei Ligii, putem salva echipa de la retrogradare, iar dacă ajungem și în finala Cupei României vom fi echipa sezonului”, a întărit stoperul Cristi Bocșan.

Partida tur dintre Astra Giurgiu și ACS Poli Timișoara se joacă marți, de la ora 20. Returul se va disputa în perioada 16-18 mai, iar finala Cupei va avea loc în 27 mai, la Ploiești. Reamintim că ACS Poli este calificată în finala Cupei Ligii, meci programat în București la data de 20 mai.

 

LĂSAȚI UN MESAJ