Pentru prima dată la Timișoara, Mega Image aduce inspirație la cumpărături. Video

507

Timișoara s-a îmbogățit cu un nou magazin cu de toate. Primul supermarket al lanțului comercial Mega Image și-a deschis azi dimineață porțile pentru cumpărătorii din sudul orașului.

Cu o suprafață generoasă de peste 900 de metri pătrați și un look prietenos, Mega Image oferă cam orice produs din producția internă sau de afară, fie că este vorba despre produse alimentare, băuturi, răcoritoare, fructe, legume ori produse de cosmetică. Pe lângă acestea, în magazin se găsește o serie întregă de produse de întreținere a gospodăriei, de la detergenți la săpunuri și alte mici mărunțișuri fără de care nu se poate imagina o viață modernă.

Un colț anume este rezervat vinurilor. Aici se găsește poate cea mai bogată gamă de etichete ce există într-un magazin general. Iar acestă gamă generoasă se va mări în continuare. Un alt colț deosebit de interesant este cel al produselor din gama bio și a celor ecologice.

Tot magazinul din Calea Șagului a fost gândit pentru a oferi experiențe complexe clienților. Aici se pot consulta oamenii de specialitate pentru orice nelămuriri. Nu este de neglijat nici aspectul general care este simplu și elegant în același timp.

Un alt aspect inedit ce denotă un comerț civilizat este cel al etichetelor electronice de la rafturi. Pe aceste mici ecrane se pot citi, în afară prețurilor, și alte date importante despre produs. Până în acest moment nu există suficiente astfel de dispozitive fiind încă și etichete clasice din carton. Dar se fac eforturi pentru înlocuirea lor totală.

În afară de produsele generale ce se găsesc și în alte centre comerciale, Mega Image are și o varietate largă de de mărfuri de marca proprie, dar cu prețuri lejere.

Pentru cei ce caută un mod de viață sănătos mai există și un spațiu tematic, anume amenajat – Equilibrum Health & Wellness.

Sigur că surprizele nu se termină aici. Dar pentru o imagine completă despre Mega Image, clienții trebuie neapărat să treacă pragul magazinului.

Acesta este deschis între orele 7.00 și 23.00, în afara duminicilor, când închiderea se face la ora 21.00. Nici cei ce vin cu mașina nu au fost uitați. 45 de locuri de parcare stau la dispoziția șoferilor.

LĂSAȚI UN MESAJ