Pentru că ,,useriștii au adus urșii în Timiș”, Grindeanu nu poate construi autostrăzi!

126

În România, dar mai cu ales prin Banat, când cei aflați la putere nu sunt în stare să facă nimic în favoarea regiunii pe care o reprezintă, aruncă rapid murdăria în capul celorlalți. Așa stau lucrurile și în cazul celebrului domn Grindeanu, fost prim-ministru, fost ministru al Comunicațiilor, fost viceprimar al Timișoarei, fost președinte al CJT, actual ministru al transporturilor. Funcții multe, grele și bine plătite, dar din care ilustrul politician nu a reușit să producă aproape nimic palpabil, durabil, pentru Timiș și pentru Timișoara. Acum, dincolo de bătălia politică până la un punct acceptabilă, Grindeanu revine la ,,teoria cu urșii inexistenți prin Banat” și declară, la mișto, dar și aiuritor pentru un demnitar pus să facă treabă, nu să pălăvrăgească aiurea, că USR ar fi adus urșii prin Timiș. În replică la declarațiile acestuia, USR Timiș a reacționat astfel:
,,După ce în urmă cu câteva luni Sorin Grindeanu a anunțat că își dă demisia din funcția de Ministru al Transporturilor dacă cineva îi arată urșii din Banat, acum spune că USR a adus urșii în județul Timiș.

Ne-am obișnuit ca pentru orice merge rău în această țară, vina să fie aruncată pe USR. „USR, USR, USR”, doar asta spun cei din coaliția PSD-PNL. USR a fost la Guvernare 8 luni, ei conduc România de 33 de ani.

„S-au chinuit useriștii să trimită urși în Timiș.”, a declarat recent Sorin Grindeanu. Bineînțeles, „USR e vinovat” pentru că există urși în județul Timiș, iar domnul Grindeanu își va încălca astfel cuvântul, rămânând în funcția de Ministru.

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a transmis că „în zona Banatului, în județele Caraș-Severin și Timiș, în ultima perioadă au fost evaluate circa 45 de exemplare de urs brun”.

LĂSAȚI UN MESAJ