Pe urmele țânțarilor din Timișoara! Cruciadă declanșată de un consilier local

418

Ne înnebunesc țânțarii iar unii consilieri locali abia acum află cauza. Ca de obicei reacția lor vine în urma semnalelor din mass-media. Sunt Lucruri pe care le-am semnalat și noi de la începutul sezonului estival. Consilierul local PSD Luminița Peri Țundrea a declanșat acum o ”cruciadă” împotriva țânțarilor, cu ajutorul rețelelor de socializare.

”…și pentru că de câteva zile, la fel ca majoritatea timișorenilor, am fost asaltată de armate războinice de țânțari, am decis – în calitatea mea de consilier local – să pornesc alături de specialiști într-o cruciadă purificatoare pe străzile orașului. Și am aflat lucruri extrem de interesante…” spune Luminița Peri Țundrea.Pe urmele tantarilor 2

În prezent se stropește doar 10% din suprafața orașului. Am mai aflat că în anul 2014 a fost organizată o licitație având ca obiect dezinsecție, deratizare, dezinfecție – DDD, în valoare de aproximativ 3 milioane de euro. Deoarece unicul ofertant firma Romprest Grup nu îndeplinea condițiile de eligibilitate a fost descalificată și a contestat această decizie în instanțele bucureștene – litigiu care încă se judecă și în prezent. Și pentru că legislația achizițiilor publice interzice o nouă licitație până la soluționarea litigiului, întregul oraș e în suferință…” concluzionează Luminița Peri Țundrea.

LĂSAȚI UN MESAJ