Patru victorii la rând pentru BCT

136

Timișoara a adunat al doilea succes în campionat și al patrulea la rând, 62-60 în fața lui SCMU Craiova în etapa a treia a Ligii Naționale. O victorie la limită după un final de meci în care ”leii” au trăit periculos.

BCT-ul a spart gheața acasă și pe teren propriu, grație succesului obținut marți seara în compania Craiovei. Un 62-60 (16-15, 17-18, 19-16, 10-11) extrem de echilibrat în care gazdele au avut destul noroc în finalul partidei. Komatina a transformat cele două libere care au făcut diferența atunci când mai erau 17 secunde de joc, iar apoi violeții au avut noroc la aruncarea ratată de la 3 puncte a lui Marinovic.

Elevilor conduși de Nenad Mandic nu le-a mers aruncarea de afară, procentajul de 13% fiind destul de elocvent. E drept că oaspeții s-au chinuit în același timp cu aruncările de 2 puncte, acolo unde au avut procentaj de 20%.

Trebuie spus că la acest meci și-a făcut debutul pentru timișoreni ultimul venit, jucătorul Alin Andrieș cunoscut iubitorilor de baschet pentru perioada petrecută în tricoul concitadinei BC Timba.

BCT: Jeremic 18 puncte, Komatina 17 puncte, Diaz 8 puncte, Cakarevic 7 puncte, Drăgușin 4 puncte, Popa Calotă 4 puncte, Andrieș 2 puncte.

SCMU: Marinovic 17 puncte, Paul 13 puncte, Sepa 11 puncte, Fraseniuc 11 puncte, Abrams 5 puncte, Popa 3 puncte.

Pentru BCT urmează peste patru zile duelul din capitală contra lui Steaua CSM Eximbank.

 

LĂSAȚI UN MESAJ