Patru tineri, atacaţi cu bâte la Arieşeni după ce ar fi ajuns pe terenul privat al viceprimarului

280

Scandal cu bâte şi ameninţări cu moartea, în prima zi de Crăciun, la Arieşeni, judeţul Alba. Doi tineri şi iubitele lor, care se plimbau cu ATV-ul, susţin că au fost atacaţi cu bâte de viceprimar, fratele lui şi alţi indivizi, după ce că ar fi ajuns pe terenul edilului.

Cei doi tineri atacaţi au filmat grozăvia şi susţin că s-a ajuns pănă la leşin, la ameninţări cu moartea, dar şi că le-ar fi fost sechestrate iubitele.

„Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieşeniului, cel ce stă în mașină și îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu, după ce fratele lui mi-a dat în cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dânsul sparge ATV-urile. Blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute în, altercație fiind la fel de revoltat și pregătit să atace”, mărturisteşte tânărul.

Băiatul susţine că s-a ajuns, inclusiv, la sechestrare şi ameninţare cu moartea.

„Ţin să Tin menționez atât sechestrare, amenințare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie, eu personal, (fractură parietală în urma atacului) tentativă de omor (6-7 oameni năvală peste fratele meu, lovindu-l puternic în zona capului, cervical + tâmple, (desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii) și cel mai important, tentativă de viol, pentru că alt motiv de a leșina iubiții unor fete și a începe să le tragi de geci, spunându-le că nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic, te poți crede cine vrei dar nu uita că ești un om!”, a mai scris Emis Pustea pe Instagram.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ