Patru persoane rănite într-un accident rutier

28

Patru persoane, o femeie şi trei bărbaţi, au fost rănite joi, într-un accident rutier produs pe DN2 – E85, la Dumbrăveni, trei dintre victime fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

„Patru persoane, o femeie şi trei bărbaţi, au fost rănite în urma coliziunii a două autovehicule ce se deplasau de DN2 – E85, pe raza localităţii Dumbrăveni. Evenimentul a avut loc în jurul orei 14,00. Echipajele medicale au acordat primul ajutor persoanelor rănite, ulterior trei persoane fiind transportate la UPU Focşani de către ambulanţele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea”, a precizat ISU Vrancea.

Potrivit Poliţiei, accidentul rutier s-a produs între un ansamblu cap tractor-remorcă care a intrat în coliziune cu un autoturism într-o curbă, victimele fiind toate din autoturism.

Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, care au intervenit cu o autospecială de intervenţie şi modulul SMURD format din autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Totodată, la faţa locului au intervenit şi două echipaje ale SAJ Vrancea.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Sursa: AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ