UPDATE. Anchetă în cazul celor patru copii arși de vii în incendiul de la Timișoara

297

Anchetă în cazul celor 4 copii care au ars de vii în incendiul de miercuri noaptea, de la Timișoara.

UPDATE. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, pompierii de la ISU Banat au stabilit cauza probabilă a incendiului. Ar fi vorba despre un coș de fum neprotejat corespunzător.

”Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și distrugere. S-a constituit echipa de cercetare la fața locului, iar împreună cu pompierii se vor analiza toate împrejurările care au dus la producerea tragediei. A fost sesizată și Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului ”, a transmis IPJ Timiș.

 

Vă reamintim, patru copii și-au pierdut viața în timpul unui incendiu petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în Timișoara. Focul a cuprins o locuință comună de pe strada Memorandului din oraș.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 5 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, 2 ambulanțe SAJ cu medic, 2 ambulanțe SAJ cu asistent medical și o autospecială de transport personal și victime multiple.

La sosirea echipajelor la fata locului, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul locuinței cu o degajare mare de fum.

În cele 2 apartamente locuiau 9 persoane, 4 adulți și 5 minori. 5 persoane au necesitat îngrijiri medicale, dintre care 3 adulți și un adolescent de 14 ani au fost transportați la spital și încă un adult a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă refuză transportul la spital.

Pentru identificarea posibilelor victime s-au constituit echipe de căutare-sălvare în interiorul imobilului. Din nefericire, au fost identificate 4 persoane decedate.

LĂSAȚI UN MESAJ