Patinoar şi de iarnă şi de vară, la Timişoara

152

Timişorenii vor putea dansa pe gheaţă atât în timpul sezonului rece cât şi vara. Asta pentru că autorităţile vor construi anul acesta un patinoar special care va putea menţine gheaţa şi la temperaturi mari. Investiţia se ridică la aproape 550.000 de lei.

Edilii timişoreni promit că în Parcul Copiilor se va deschide, în această primăvară, un patinoar creat din materiale speciale care le va permite vizitatorilor să practice sportul de iarnă pe tot parcursul anului.

În proiecţia bugetară de anul acesta este cuprinsă suma de 550.000 de lei pentru proiectarea şi execuţia obiectivului. De asemenea, a fost lansată invitaţia de participare la licitaţie a constructorilor care doresc să ridica patinoarul.

Documentația tehnică poate fi ridicată până în 3 februarie, între orele 08:00 și 11:00, de la Biroul Tehnic din cadrul Primăriei Timişoara. Ofertele se depun până în 12 februarie, apoi desemnându-se câştigătorul. Acesta nu va avea o misiune uşoară. Potrivit caietului de sarcini patinoarul trebuie realizat în 20 de zile. Astfel, de 1 Martie el ar putea, teoretic, funcţiona.

Investiţia a fost aprobată de aleşii locali încă de anul trecut, dar realizarea ei a fost amânată pentru anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.