După Florin Piersic, şi Tudor Gheorghe respinge, pe un ton acid, oferta PSD

206

Lovitura de imagine pe care voia să o dea PSD prin atragerea unor artişti consacraţi, cu priză la public, s-a întors împotriva lor.

Preşedintele PSD Diaspora, deputatul Cătălin Rădulescu, a declarat sâmbătă că există discuţii avansate cu Florin Piersic şi Tudor Gheorghe pentru ca aceştia să candideze pe listele PSD la alegerile parlamentare.

Primul care a replicat a fost Florin Piersic: „Mi-au dat telefon. Eu nu am nicio treabă cu politica, nici vorbă, nici nu-l cunosc pe domnul Rădulescu. Astea sunt vise, să fac eu parte pentru diaspora nu ştiu ce, mă propune PSD. (…) La politicieni nici nu le spun mulţumesc, că n-am pentru ce să le mulţumesc, că nu mi-au făcut nimic şi n-am nimic nevoie de la ei. Nimic”.

Tudor Gherghe le-a dat şi el PSD-iştilor un răspuns la fel de acid. ”Câtă vreme politica mea este una singură şi consecventă, cea a culturii naţionale, iar a lor, a inculturii consecvente, sigur nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale. Cu clar-obscur, mascăm urâtul şi ştergem formele prea bruşte . Făcând să tacă zbârnâirea adunăturilor de muşte”, a scriscântareţul Tudor Gheorghe pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ