Pățania unui arădean milostiv. Ce i-a făcut în toiul nopții cel pe care-l adăpostise în propria casă

200

Un bărbat din Ineu a vrut să facă o faptă bună, dar s-a ales cu o pagubă consistentă. Omul a găzduit în propria casă un tânăr, iar acesta i-a furat mașina în toiul nopții.

”Tânărul, profitând de faptul ca persoana vătămata – care îl găzduise pe cel în cauză- dormea, i-ar fi sustras cheile autoturismului, pe care apoi l-ar fi condus pe raza localității Ineu”, povestesc polițiștii.

În timpul plimbării, tânărul a intrat cu mașina furată în parapetele unui pod, distrugând autovehiculul în proporție de 80%. După accident, acesta s-a reîntors în casa păgubitului, unde s-a culcat liniștit.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la momentul identificării acestuia în locuința persoanei vătămate, fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie de 0,42 mg./l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul orășenesc Ineu în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pentru fapta sa, tânărul este cercetat de polițiști pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, urmând a fi dispuse măsurile legale sub coordonarea procurorului de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu.

LĂSAȚI UN MESAJ