Pasajul Michelangelo, interzis bicicliştilor! Camerele de supraveghere nu dorm

198

Pasajul Michelangelo este strict rutier. O reiterează Poliţia Locală, care a amendat, în ultimele zile, 5 persoane care au intrat în pasaj cu bicicleta sau pe jos.

Trei conducători de biciclete și doi pietoni, care au circulat prin Pasajul Michelangelo, deși acest lucru este interzis, au fost surprinşi de poliţişti. Şi nu oricum, ci cu ajutorul camerelor de supraveghere. Astfel, la ieşirea din pasaj, pe timişoreni i-au aşteptat poliţiştii care le-au aplicat amenzi de 1.500 lei.

„Cei în cauză au fost sancționați la sesizarea polițiștilor locali din cadrul Biroului Monitorizare Video, care i-au observat cu ajutorul camerelor de supraveghere instalate la pasaj. Poliția Locală Timișoara atrage atenția că potrivit OUG 195/2002 este interzisă circulația participanților la trafic pe sectoarele de drum public la începutul cărora sunt instalate indicatoare ce interzic accesul”, transmit poliţiştii locali.

De asemenea, autorităţile amintesc iubitorilor de biciclete că pot circula în zonă pe pistele semnalizate ca atare, aici fiind amenajate piste de biciclete în exteriorul pasajului.

Poliția Locală Timișoara atrage atenţia timişorenilor că există riscul să fie acroșați de autovehiculele care circulă pe sub pasaj și care, din cauza vitezei și a vizibilității reduse, le pot pune în pericol viața.

În ultimele luni, peste 50 de pietoni și bicicliști au fost depistați și sancționați în zona respectivă pentru că au intrat în pasaj pe jos sau cu bicicletele.

LĂSAȚI UN MESAJ